X

Balears vacuna contra la covid-19 els primers grans dependents

La vacunació d'aquest col·lectiu es fa simultàniament a l'administració de la segona dosi als professionals sanitaris que fan feina a la primera línia per combatre la covid-19

09/02/2021

Balears vacuna contra la covid-19 els primers grans dependents

Primera jornada de vacunació de les gairebé 4.500 persones considerades grans dependents que viuen a les Illes Balears. Després de citar-los via telefònica, els equips d’infermeria vacunen a domicili a les persones citades.


Policies, bombers, l’exèrcit i docents, els següents col·lectius en el procés de vacunació
El protocol de Salut per vacunar els grans dependents: de casa a casa a partir d’avui horabaixa

Segons ha informat la Conselleria de Salut, aquest grup de vacunació, d’acord amb el document del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, està format per persones que tenen reconegut el grau III de dependència, és a dir, que necessiten mesures intenses de suport, i que no estiguin institucionalitzades. També es vacunen els seus cuidadors professionals.

A les Balears figuren registrades 4.436 persones d’aquest col·lectiu, 3.382 de les quals viuen a Mallorca, 524 a Menorca, 470 a Eivissa i 63 a Formentera. La previsió és que en dues setmanes aquestes persones hagin rebut la primera dosi del vaccí.

La vacunació d’aquest col·lectiu es fa simultàniament a l’administració de la segona dosi als professionals sanitaris que fan feina a la primera línia per combatre la covid-19, que va començar dia 3 de febrer.


Associacions demanen que es vacunin les persones amb tots els graus de dependència

09/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT