Baraja%3A+%26quot%3BAquest+partit+contra+Las+Palmas+%C3%A9s+tot+un+repte%26quot%3B

La UD Eivissa s'enfronta al conjunt Canari, segon classificat imbatut i invicte a casa.

Baraja: “Aquest partit contra Las Palmas és tot un repte”

La UD Eivissa juga avui capvespre a Las Palmas amb l’objectiu de sumar la segona victòria consecutiva. “Venim de guanyar i volem sumar els tres punts” ha explicat  Javier Baraja, entrenador del conjunt pitiüs.
No serà feina fàcil, l’equip de Javier Baraja s’enfronta al Las Palmas, segon classificat, que no coneix la derrota i a casa no ha rebut cap gol. “És tot un repte” ha afegit l’entrenador de la UD Eivissa.
Las Palmas és segon classificat continua imbatut i invicte a casa. La darrera jornada va cedir dos punts als darrers instants de partit. Amb el marcador 2-3,  de Raúl García de Haro va empatar pel Mirandés i privava el Las Palmas de sumar els tres punts. García Pimienta ha avisat també del potencial de la Unió Esportiva Eivissa.
Després del Las Palmas, segon classificat, la UD s’enfronta al Cartagena i l’Eibar, tercer i quart classificats.
Amb Javi Vazquez i Gonzálo Escobar tocats, Baraja haurà d’innovar al lateral esquerre. El tècnic podrà disposar de tres novetats. Pape Diop, que no juga des de la segona jornada, ahir ja va formar part de l’expedició. També torna Armando Shashoua, l’exbalearico s’ha perdut cinc partits. La tercera és el possible retorn de Sergio Castel, ja recuperat.