BEN TROBAT
Excavats per l’home

Dimarts a les 21.40

24/07/2018 21.40

Aquesta setmana, el programa Ben Trobat se centrarà en aquells paisatges modificats per l’home. I un dels més característics és, evidentment, la pedrera de marès. Lithica, a les pedreres de s’Hostal, a Ciutadella, és el lloc perfecte per veure com l’home ha alterat el paisatge per a les seves necessitats.

Shanti Gordi també ens mostrarà els túnels que es van excavar as Migjorn Gran i a Alaior, per refugiar-se dels bombardejos de la Guerra Civil. Uns altres amagatalls, per motius ben diferents, són els que descobrirem a Cales Coves, la principal necròpoli de Menorca.

A la Mola, Shanti coneixerà l’interior del canó Wickers que s’hi va instal·lar; una arma que podia disparar a més de 20 kilòmetres de distancia, i ferir l’objectiu.

Entre totes aquestes descobertes, encara tendrà temps per anar a participar a les curses de trot que es fan a l’hipòdrom de Maó i viure altres aventures, com el submarinisme: Shanti farà el seu baptisme oficial i, per primera vegada a la seva vida, bussejarà. Tota una experiència!

Ben trobat s’emet cada dimarts a les 21.40 h, a IB3 Televisió. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #BenTrobatIB3. També ens podeu seguir a Twitter i a Instagram, al perfil @IB3, i al Facebook del programa: facebook.com/bentrobat.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe, i també el trobareu a la secció “A la carta”.