BEN+TROBAT%3A+L%E2%80%99altre+Llevant

Dimarts a les 21.40

BEN TROBAT: L’altre Llevant

Aquesta setmana, a Ben Trobat, Shanti Gordi recorrerà la costa de llevant de l’illa de Menorca… però d’una altra manera. La primera de les seves aventures el durà a conèixer la costa a vista d’ocell… des d’una avioneta que ell mateix pilotarà.

També arribarà fins a l’illa d’en Colom, un illot situat a la costa nord-est de Maó i que forma part del parc Natural de s’Albufera des Grau. Per arribar-hi, Shanti canviarà de sistema de transport i agafarà un caiac, amb el qual podrà descobrir els racons d’aquest trajecte, com sa Torreta, i els Tamarells.

I la immersió subaquàtica d’aquesta setmana serà una autèntica aventura: Sergi Escandell ens mostrarà les aigües de l’illa de l’Aire, un paradís on l’espectador podrà observar un esplèndid grup d’espets.

I sense deixar la zona del Llevant, arribarem fins a un poblat talaiòtic pràcticament desconegut per a la majoria: Sant Vicenç d’Alcaidús. Tot i la seva proximitat a Maó i el fet que és fàcil accedir-hi, aquest és un indret caigut en l’oblit, encara que va ser el primer a ser excavat amb l’objectiu d’estudiar-lo.

Aquesta nova entrega de Ben Trobat ens durà també a practicar un poc d’espeleologia a peu pla: visitam la cova dels Coloms (la catedral de les coves menorquines) i na Polida, al barranc d’Algendar. I el programa acabarà a una tercera cova… molt diferent! La cova d’en Xoroi, reconvertida en discoteca on en Shanti i els seus amics solen tocar algunes cançons.

Ben trobat és un programa setmanal, de 55 minuts, presentat per Shanti Gordi, en què Menorca és l’amfitriona que es mostra a l’espectador. És una altra Menorca, vista des d’una perspectiva diferent. Una Menorca que el presentador mostrarà cada setmana a través dels personatges que viuen en aquest entorn.

Ben trobat s’emet cada dimarts a les 21.40 h, a IB3 Televisió. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #BenTrobatIB3. També ens podeu seguir a Twitter i a Instagram, al perfil @IB3, i al Facebook del programa: facebook.com/bentrobat.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe, i també el trobareu a la secció “A la carta”.