BEN TROBAT
Obrim portes

Dimarts a les 22.45

31/07/2018 22.45

En el programa d’aquesta setmana, Shanti Gordi obrirà algunes portes que estan normalment tancades. Per exemple, la del Palau Episcopal. El bisbe de Menorca, Francesc Conesa, ens ensenyarà les principals dependències de la seva residència, i les curiositats d’un palau que molt poca gent ha pogut veure per dins.

En Shanti també aconseguirà que li obrin les portes d’un dels monuments més bons de reconèixer de Maó, al qual pocs afortunats hi han entrat: el Pont de Sant Roc, l’única resta de la muralla medieval de la ciutat, una icona de la qual en coneixerem la seva història.

En aquesta entrega de Ben Trobat també entrarem a la Cova des Túnel, una curiosa formació a la vorera de la mar, a la costa sud de l’illa; i la immersió subaquàtica de la setmana la farem a s’Algar, al lloc conegut com s’Embut, una espècie de cenote en petit. I a la mar practicarem un poc de surf amb na Julia Rita, una regatista de primer nivell.

A més, també anirem fins al centre de recuperació d’animals que el GOB té a Ciutadella, un autèntic hospital on curen els animals que els arriben per després alliberar-los de nou al seu hàbitat natural.

I la música, que sempre hi és present, i que en aquesta entrega ens deixarà una sorpresa…

Ben trobat s’emet dimarts a les 22.45 h, a IB3 Televisió. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #BenTrobatIB3. També ens podeu seguir a Twitter i a Instagram, al perfil @IB3, i al Facebook del programa: facebook.com/bentrobat.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe, i també el trobareu a la secció “A la carta”.