BEN TROBAT
Sostenibilitat i cura del mediambient

Dissabte a les 16h

L’escalfament global és un dels grans problemes al que s’han d’enfrontar els habitants de la terra. A Ben Trobat, sensibles amb aquest tema mostrarem diferents formes de fer les coses de forma sostenible, però divertida i eficaç.

Aina Zuazaga anirà a una propietat a Eivissa on viuen totalment desconnectats de fonts contaminants, però sense renunciar a res. La Casita Verde ens demostrarà que es pot viure amb tot el que és indispensable, però amb harmonia amb la naturalesa. Però també aprendrem que a la natura no hi ha fems i que tot s’aprofita. Només observant que fa el nostre entorn natural, podem no contaminar.

Un altra activitat natural és la fabricació de formatge de forma artesanal. Un dels més famosos del món és el formatge Maó-Menorca. Joan Barbé anirà a Ferreries Menorca per veure com es fa aquest preuat menjar, però a més provarà de fer-ho amb les seves mans. Li sortirà alguna cosa semblant a un formatge menorquí?

Shanti Gordi també mirarà a la naturalesa. Primer provarà de volar falcons a la Serra de Ponent, prop d’Artà a Mallorca. Després provarà també un altra activitat natural i sostenible. Amb n’Aina Pistola aprendrà a fer lletra a Manacor amb un grup d’alumnes de l’escola municipal, on destaca una nina petita. Shanti connectarà amb tota la classe i acabaran cantant. I la guinda del pastís la posarà en Shanti cantant a Betlem amb el cantautor mallorquí Pep Suasi, qui parlarà del seu, de l’infern que és la droga, com se surt i el seu present com un home nou i feliç després de rebre ajuda de Projecte Home. Tota una lliçó de vida.