BENVINGUTS+A+LA+FAM%C3%8DLIA%3A+Dilluns+vespre+estrenam+la+s%C3%A8rie+d%E2%80%99%C3%A8xit+de+TV3

Dilluns a les 23.00

BENVINGUTS A LA FAMÍLIA: Dilluns vespre estrenam la sèrie d’èxit de TV3

A partir de la propera setmana, la nit de dilluns vespre a la Televisió Pública de les Illes Balears, la ficció destacarà amb dues noves estrenes: per una banda la sèrie de producció pròpia Pep i per l’altra l’estrena d’una de les sèries d’èxit de TV3, Benvinguts a la família.

Aquesta comèdia d’humor negre amb un toc emocional, de misteri i intriga, que explica les vicissituds d’una dona lluitadora i separada que farà tot el que calgui per tirar endavant la seva família. La sèrie està protagonitzada per Melani Olivares, Yolanda Ramos, Ivan Massagué, Georgina Amorós i Nao Albet, entre d’altres.

Benvinguts a la família es va estrenar a TV3 el 22 de gener del 2018 amb 777.000 espectadors i una quota del 25,8%, i es va convertir en la millor estrena d’una ficció a TV3 dels darrers deu anys. Durant tota l’emissió, la sèrie va ser líder de la seva franja. En l’anàlisi qualitativa, va estar molt ben valorada al panell de GfK, amb 8,2 punts sobre 10. També va rebre el premi eMe 2018 a la millor sèrie espanyola.

El 2018, aquesta producció va estar guardonada en la segona edició dels premis eMe amb el premi a la millor sèrie espanyola. Al maig del 2019 Ivan Massagué va rebre el guardó al millor actor en la 6a edició del Festival de Cine i Televisió de Lleó per la seva interpretació de Nando.

Benvinguts a la Família narra la vida d’Àngela, una dona lluitadora, mare de tres fills que el seu home ha abandonat. Ella haurà de tirar endavant la família tota sola. La situació es complica quan el banc es presenta a casa seva i, davant els seus fills, li comuniquen que li embarguen la casa.

En un tancar i obrir d’ulls, es troben al carrer, però ella no permetrà que la família s’ensorri. S’haurà d’empassar l’orgull i enfrontar-se a la seva por més gran: son pare. La tornada de l’Àngela causa un terrabastall a casa de son pare i la vida de les dues famílies farà un gir inesperat.

I quan tot sembla perdut, a Àngela se li acut una idea esbojarrada que permet que les dues famílies surtin de l’embolic on es troben.

Benvinguts a la Família es podrà mirar cada dilluns a les 23 hores a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més podreu recuperar aquest contingut al nostre servei a la carta.