Polèmica a la World Travel Market pels preus turístics d’Eivissa


Black Box Music, música i teresetes a la Sala Gran del Teatre Principal de Palma

Amb la direcció artística de Carlota Cáceres, sentirem la màgia de la flauta, l'oboè, el violí, l'arpa o el saxòfon

Un muntatge atrevit que combina algunes composicions musicals contemporànies i el teatre de teresetes per explorar la relació entre els sons i els moviments que emeten. Un muntage d’hibridació que demà dissabte arriba la Sala Gran del Teatre Principal de Palma

Una proposta avantguardisya per despertar els sentits, que pretén demostrar que la música no ha de ser entesa exclusivament des de la percepció auditiva, sinó que també pot ser visual. Amb la direcció artística de Carlota Cáceres, sentirem la màgia de la flauta, l’oboè, el violí, l’arpa o el saxòfon. Uns instruments tocats, majoritàriament, per alumnes del conservatori Superior de les Balears.

A més de Black Box Music del compositor holandès, Simon Steen-Andersen, s’interpretaran també les peces Winternacht, de Hans Abra-ham-sen i Asko concerto, d’Elliott Carter.

Aquest espectacle que s’ha programat per demà dissabte a les 19:00 hores, vol apropar la música a les noves generacions perquè puguin gaudir-ne sense prejudicis, sense pors i amb tot un ventall de sentits i sensacions per sentir-la i gaudir-la. Marta Ferré, subdirectora del teatre Principal ha assegurat que un dels objectius és arribar al públic jove perquè som davant “un muntatge atrevit i radical”.