mallorca

Cala Millor tanca temporada i encara un hivern amb subsidis

Molts treballadors no s'han pogut incorporar al seu lloc de feina i les famílies necessitaran ajudes públiques durant els mesos d'hivern


En una de les zones turístiques amb major concentració d’hotels de Mallorca, Cala Millor, avui ja només queden oberts sis establiments de la cinquantena que hi ha. Un fet que impacta de ple en aquest nucli costaner -ubicat entre Sant Llorenç i Son Servera- perquè aquí, el turisme, sosté l’economia de la immensa majoria de la població. Enguany, molts treballadors no s’han pogut incorporar al seu lloc de feina o només han treballat un o dos mesos, i les famílies hauran de passar l’hivern amb els subsidis i ajudes públiques que s’ofereixen.

El Consorci turístic de Cala Millor fins ara impulsava projectes i iniciatives públiques i privades per millorar aquesta destinació familiar. Però en un any tan atípic el consorci centra l’activitat en la gestió d’ajudes a empresaris i treballadors. La seva presidenta, Margalida Vives, reclama la implicació de la Conselleria de Turisme i el Govern de l’Estat.

La manca d’ocupació als hotels i sobretot el tancament de molts d’ells afecta de retruc l’oferta complementària de la zona. A Cala Millor bars i restaurants veuen com amb la fi de l’agost també s’acaba una temporada molt fluixa i curta, amb beneficis molt inferiors a l’habitual, i alguns locals no tenen clar si l’estiu que ve podran tornar a obrir.


El sector turístic afronta el final d’aquesta no-temporada amb molt poques reserves
Les noves restriccions suposen el cop definitiu per als negocis de temporada

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Comencen les Converses Literàries De Formentor

L'escriptor Cees Nooteboom rebrà el Premi d'aquesta edició de forma telemàtica

Els veïnats d’Arquitecte Bennàzar a l’espera de l’inici de les restriccions

A la zona de Son Gotleu, can Capes, la Soledat Nord i son Canals ha baixat el número de positius...

Salvem el Camp Redó demana més presencial policial al parc de Can Simonet

Volen evitar restriccions que afectin tota la barriada com ha passat a Son Gotleu