CAMPANADES+DE+CAP+ANY%3A+FELI%C3%87+2022

Divendres a les 21.45

CAMPANADES DE CAP ANY: FELIÇ 2022

21.45 h JO EN SÉ + QUE TU – TOMEU PENYA

Per acabar l’any no hi ha millor manera que fer-ho que amb un dels artistes mallorquins més estimats: Tomeu Penya, qui visitarà el concurs ‘Jo en sé + que tu’ i ens farà passar una bona estona plena de rialles com sempre amb el presentador David Ordinas.

23 h – CAMPANADES DE CAP D’ANY – Nit de Cap d’Any en directe des de Cort – #FELIÇ2022IB3

Enguany, els encarregats de conduir cap al 2022 l’audiència de la televisió pública de les Illes Balears seran Àngela Alfaro, presentadora d’IB3 Notícies vespre; el jove youtuber del programa ‘Uep! Com anam?, Miquel Montoro, i David Ordinas, presentador del concurs ‘Jo en sé + que tu’.

Amb els tres presentadors viurem una nit molt especial en directe des de la plaça de Cort, carregada de sorpreses i bons desitjos. Amb ells direm adeu al 2021 i ens encoratjarem i ens carregarem d’il·lusió per viure una nit màgica que ens introduirà en un any nou. Tot això, amb la música del grup OR.

00.30 h – ESPECIAL ‘ELS ENTUSIASTES’ EN CONCERT – JA T’HO DIRÉ I L.A

La música obrirà les portes del nou any amb el concert del grup menorquí ‘Ja t’ho diré’ i la música del grup mallorquí indie L.A. ‘Els Entusiastes en concert’ han enregistrat aquestes actuacions musicals amb les quals gaudirem de la música amb essència balear.

Preparau-vos per ballar… i preparau les vostres cordes vocals!