CAMPANADES+DE+CAP+D%E2%80%99ANY+%26%238211%3B+FELI%C3%87+2022%3A+Amb+Miquel+Montoro%2C+%C3%80ngela+Alfaro+i+David+Ordinas

EPRTVIB informa

CAMPANADES DE CAP D’ANY – FELIÇ 2022: Amb Miquel Montoro, Àngela Alfaro i David Ordinas

Miquel Montoro, Àngela Alfaro i David Ordinas seran els encarregats de presentar les Campanades d’enguany a IB3 Televisió

Enguany, els encarregats de conduir cap al 2022 l’audiència de la televisió pública de les Illes Balears seran Àngela Alfaro, presentadora d’IB3 Notícies vespre; el jove youtuber del programa ‘Uep! Com anam?, Miquel Montoro, i David Ordinas, presentador del concurs Jo en sé + que tu.

Amb els tres presentadors viurem una nit molt especial en directe des de la plaça de Cort, carregada de sorpreses i bons desitjos. Amb ells direm adeu al 2021 i ens encoratjarem i ens carregarem d’il·lusió per viure una nit màgica que ens introduirà en un any nou.

 

Aquesta retransmissió formarà part de la programació especial que des de la Radiotelevisió Pública de les Illes Balears s’està preparant per a tots els ciutadans de les Illes Balears. Enguany, Comparteix Nadal amb IB3.