Més programes A LA CARTA  calendari

 calendari

CAMPEÓN - CAPÍTOL FINAL - EN TONI

06 06 2023

CAMPEÓN - CAPITOL 4 - JACQUES

30 05 2023

CAMPEÓN - CAPÍTOL 3 - ME VOY, ME VOY

23 05 2023

CAMPEÓN - CAPÍTOL 2 - EL TALENT DE MR. PLA

16 05 2023

CAMPEÓN - CAPÍTOL 1 - CODA

09 05 2023

Informació general

A estones thriller, a estones drama i a estones novel·la picaresca, Campeón! és la història de Toni Pla.

Al web des de

2023

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

Contacte

Producció

Entreteniment

Temporades

Edat

TP

Pròximes emissions per ràdio

No tenim programada
emissió per ràdio

A estones thriller, a estones drama i a estones novel·la picaresca, Campeón! és la història de Toni Pla, promotor de festivals i concerts a qui s’han d’atribuir tant proeses quixotesques que semblaven impossibles, com el festival Isladencanta, dur per primer cop a Espanya a The Strokes o fer tocar Oasis a Calvià, com desenes de cadàvers, factures sense pagar i una muntanya de mitges veritats que prest es convertiria en una bolla de neu de mentides, fins que el 2018 va haver de desaparèixer de l’illa per -que sapiguem- no tornar.

Després de guanyar el premi Ciutat de Palma de Periodisme amb el podcast “Sa Porta”, Joan Cabot i l’equip responsable del programa Aire! tornen amb una nova minisèrie de quatre episodis sobre una de les personalitats més intrigants, controvertides i elusives del petit món cultural local, reconstruint la seva vida a través d’entrevistes i testimonis amb les persones que el varen es persones que el varen conéixer i tractar, teixint la biografia d’una figura central en la recent història musical de l’illa de l’única manera possible per aproximar-se a alguna cosa semblant a la veritat.

Campeón! és també el retrat d’una època a través d’un personatge complexe i esquiu, un seductor i un egòlatra arquetípic que ens retorna el reflex dels entusiasmes i la innocència que han alimentat i continuen alimentant el món de la música. Campeón! és un podcast sobre Toni Pla, però sobretot és un programa sobre nosaltres, sobre els que érem allà i sobre allò que vàrem viure: un podcast sobre el cost de les nostres quimeres.

Un podcast de Joan Cabot per a IB3 Ràdio

Destacats d'IB3 ràdio

Més continguts