Cap+de+setmana+esportiu+a+IB3+Televisi%C3%B3%2C+R%C3%A0dio+i+Internet

EPRTVIB informa

Cap de setmana esportiu a IB3 Televisió, Ràdio i Internet

IB3 ofereix aquest cap de setmana a les seves plataformes una programació carregada d’esport amb la retransmissió en directe de partits de futbol, tenis, futbol sala i bàsquet.

La programació esportiva començarà divendres amb la retransmissió a IB3 Ràdio del partit de futbol sala que jugaran el Pozo Múrcia i el Palma Futsal a les 19 hores. El partit serà narrat per Miquel Àngel Tous amb els comentaris de Pep Moreno.

Dissabte serà el torn del tenis amb la retransmissió per streaming de les semifinals del torneig Legends Cup Mallorca. La primera semifinal serà a les 18 hores mentre que la segona, amb la participació del tenista mallorquí Carlos Moyà, serà a les 21 hores. La final, programada per diumenge a les 19.30 hores, també serà oferida per streaming.

El gruix de la programació arribarà diumenge amb la retransmissió de quatre partits de futbol a les 12 del migdia. IB3 Ràdio oferirà, amb la narració de Toni Fuster i l’anàlisi de Tolo Ramon, l’enfrontament de Primera Divisió entre el RCD Mallorca i el RCD Espanyol, a més de fer el seguiment dels partits dels representants balears a la Segona Divisió B (Ferrol – Atlètic Balears, Sporting B – UD Eivissa i Penya Esportiva Santa Eulària – Las Rozas). Aquests partits, però, es podran seguir també per streaming, a excepció de l’Eivissa, que serà oferit per IB3 Televisió.

També a IB3 Televisió, a partir de les 18 hores, es podrà seguir el partit de LEB Or que disputaran el B The Travel Brand Mallorca i el Palència al pavelló de Son Moix. Abans del partit, a les 16:50 hores, s’estrenarà “El viatge cap al somni d’una illa”, un documental que recull la història de la final four disputada a Bilbao amb entrevistes i amb imatges inèdites.