Cap+de+setmana+esportiu+a+IB3+Televisi%C3%B3%2C+R%C3%A0dio+i+Internet

Cap de setmana esportiu a IB3 Televisió, Ràdio i Internet

Aquest cap de setmana, IB3 ofereix a les seves plataformes una programació carregada d’esport.

El Palma Futsal s’enfronta divendres al Peníscola en la jornada 5 de la Lliga Nacional de Futbol Sala. El partit serà oferit, a les 20:30 hores, per IB3 Ràdio amb la narració de Miquel Àngel Tous i l’anàlisi de Miquel Vidal.

El vòlei serà el protagonista de dissabte amb la retransmissió a IB3 Televisió i IB3 Ràdio del derbi balear que jugaran el Conecta Balear Manacor i l’Urbia Volei Palma, a partir de les 18 hores. La narració anirà a càrrec de Toni Pizà i Tony Tenerife.

Diumenge serà exclusiu per al futbol amb els partits dels representants balears de la Segona Divisió B i el futbol femení.

A les 11:30 hores, amb la narració de Marta Montoya, IB3 Ràdio oferirà el Collerense – Tacuense de la Lliga Reto Iberdrola. A les 12 hores començarà la retransmissió del partit Atlètic Balears – Sporting de Gijón B, que serà oferit a IB3 Televisió i IB3 Ràdio amb la narració de Tony Tenerife i l’anàlisi de Rafael Sastre, a més del minut a minut del Marino Luanco – Penya Esportiva.

Pel que fa a les retransmissions per streaming, IB3 oferirà l’UD Eivissa – Internacional de Madrid, també a les 12 del migdia.