CARRERS%3A+Sant+Francesc+Xavier%2C+Formentera

Dimarts a les 22.15

CARRERS: Sant Francesc Xavier, Formentera

Aquesta setmana, el programa Carrers serà al centre de l’illa de Formentera, a Sant Francesc Xavier, concretament, al carrer de Jaume I i a la plaça de la Constitució. Es pot dir que aquest és l’autèntic centre de l’illa.

 

El cor de Formentera batega a un altre ritme, especialment a l’estiu. I això és precisament el que Carrers vol recollir en aquest programa: l’ambient de la gent que viu tot l’any a Sant Francesc, els seus costums i hàbits. Veurem un carrer i una plaça amb entitat pròpia, amb una història diferent dels altres carrers perquè és més recent, tot i que ja té la seva història.

Els veïns de Sant Francesc consideren aquest lloc el punt de trobada per naturalesa, i ens parlen de l’evolució del poble, que el segle XVIII era conegut com ‘Poble de Formentera’. Pep Suasi, el narrador, ens durà a fer un cafè al Bar Centre, anirem de compres al mercat Pagès i al mercat de Segona Mà, anirem a un dels comerços més antics, la llibreria Tur Ferrer, coneguda com a Can Toni Xica, farem un coc de Nadal a l’emblemàtic Forn Can Manolo i moltes altres històries que no us heu de perdre.

Carrers s’emet dimarts a les 22.15 hores a IB3 Televisió. Podeu seguir aquest programa al web en directe i recuperar aquest contingut al servei a la carta. A xarxes socials podeu interactuar amb el continguts amb l’etiqueta #CarrersIB3.