Carrers%3A+Santa+Eul%C3%A0ria+des+Riu

Dimarts a les 22.15

Carrers: Santa Eulària des Riu

Dimarts descobriren una nova entrega de Carrers. Coneixerem la història i la gent d’un dels carrers més antics i emblemàtics de Santa Eulària des Riu, Sant Jaume. Aquesta via, que creua bona part de la localitat, juntament amb el Passeig de s’Alamera, on hi ha l’ajuntament, forma l’eix central de la població eivissenca.

 

Santa Eulària va néixer entre el seu riu i la mar, i experimenta un creixement especialment durant el segle XIX (quan es fa el carrer Sant Jaume) i el XX, amb l’expansió turística. De fet, moltes edificacions que es veuen avui a s’Alamera eren tancons fa només unes dècades.

Des de la popular Dorita, al capdavant d’una històrica botiga de teles, fins a na María Marí Tur del Royalty, el programa desgrana els personatges més coneguts del Carrer Sant Jaume i en detalla la seva evolució.

Salahuddin Costa, un veí convertit a l’Islam, en Paco Tur del celler Can pere, Joan Antoni Marí de Can Cosmi i en José Javier Marí de l’antic Teatre Espanya són alguns dels personatges que intervenen en aquest episodi de Carrers.

Carrers s’emet dimarts a les 22.15 hores a IB3 Televisió. Podeu veure aquest programa a la plana web en directe I recuperar aquest contingut al servei a la carta. A xarxes socials podeu interactuar amb el continuas amb l’etiqueta #CarrersIB3.