%26apos%3BCasa+Balear%26apos%3B%2C+un+punt+de+trobada+dels+illencs+a+Punta+Cana

13 11 2023

‘Casa Balear’, un punt de trobada dels illencs a Punta Cana

A ‘Illencs pel món’ visitem la República Dominicana, país del mar Carib banyat per aigües transparents i amb una temperatura anual de 27 graus. La primera potencia econòmica d’Amèrica Central des de fa anys rep a molts de balears que han fet d’aquest destí la seva segona casa.

En Juanjo porta 5 anys a Punta Cana i a més de formar part de la junta directiva de la Casa Balear, ha creat una empresa de subministres per hotels i fa feina per tenir unides a totes les persones balears que viuen al país caribeny.

Visitarem a na Maria, que va anar per primera vegada a Dominicana fa més de 20 anys i que és va enamorar d’un dominicà. Ara és propietària d’un negoci familiar dedicat a la salut dental.

Coneixerem a en Segis, que va arribar al 2006 gràcies a una famosa cadena d’hotels mallorquina. Han passat 17 anys i ara s’ocupa de les exportacions que porta Dominicana arreu del món.

Ens trobarem a un home entranyable que ha donat part de la seva vida a la gent més desfavorida del país. Joan ens mostrarà escoles que es varen construir gràcies a all i al desaparegut pare Miquel Melià.

Per últim, coneixerem els casos d’en Pedro i en Joan, que són amics i fan feina a una cadena hotelera, amb ells descobrirem la part més turística de Punta Cana. Finalment, en Miquel ens mostrarà com ha crescut com empresari a aquesta ciutat. Un programa molt especial amb un indret llunyà però que té una vinculació estreta amb les nostres illes.

Recupera el programa complet al nostre servei IB3 a la carta: https://ib3alacarta.com/tv/illencspelmon/t1e2Nova York, Nova York