CAVALCADA
Enguany tots recuperam la il·lusió amb els Reis d’Orient

Dimarts a les 18.30

Malgrat que vivim un any diferent, des d’IB3 Televisió, no deixarem cap nin sense la màgia de cada any.

Enguany, els carrers quedaran buits; però, des del mitjà de comunicació públic de les Illes Balears, farem feina de valent per arribar a ca vostra!

Des de les 18.30 hores, les presentadores d’IB3 Televisió, Noemí Garcíes i Margalida Mateu seran les encarregades de narrar tots els detalls amb la connexió en directe de l’arribada de Ses Majestats d’Orient al Moll Vell de Palma, a bord de l’embarcació Rafel Verdera. A més, les companyes del programa ‘Cinc Dies’ Inés Mateu i Marina Simó no perdram cap detall de tot el que passi al llarg d’aquest horabaixa ple d’il·lusió.

Un any més, la televisió pública balear oferirà per a tots els ciutadans de les Illes Balears la retransmissió de la Cavalcada dels Reis d’Orient, en una de les nits més màgiques, plena d’il·lusions i desitjos per als més petits.

Enguany l’emoció de poder compartir-ho junts ens ha d’encoratjar. Moltes sorpreses, actuacions inoblidables, personatges màgics, i sense cap dubte els protagonistes, els Reis Mags, que malgrat la pandèmia vendran d’Orient per dur els regals a tots els infants de les Illes Balears.

Malgrat la pandèmia que vivim, els Reis vendran d’Orient, i a IB3 ja preparam un desplegament especial tècnic i humà per a la que segur serà una de les produccions més esperades de l’any.

Recordau que podreu seguir aquesta retransmissió a la televisió, a la página web i a la APP d’IB3.

Vos esperam a la que segur será una de les retransmissions més especials del 2021. Comparteix els teus comentaris a les xarxes socials amb l’etiqueta #ElsReisaIB3.

Reis_ib3