CAVALCADA%3A+Enguany+tots+recuperam+la+il%C2%B7lusi%C3%B3+amb+els+Reis+d%E2%80%99Orient

Dimarts a les 18.30

CAVALCADA: Enguany tots recuperam la il·lusió amb els Reis d’Orient

Malgrat que vivim un any diferent, des d’IB3 Televisió, no deixarem cap nin sense la màgia de cada any.

Enguany, els carrers quedaran buits; però, des del mitjà de comunicació públic de les Illes Balears, farem feina de valent per arribar a ca vostra!

Des de les 18.30 hores, les presentadores d’IB3 Televisió, Noemí Garcíes i Margalida Mateu seran les encarregades de narrar tots els detalls amb la connexió en directe de l’arribada de Ses Majestats d’Orient al Moll Vell de Palma, a bord de l’embarcació Rafel Verdera. A més, les companyes del programa ‘Cinc Dies’ Inés Mateu i Marina Simó no perdram cap detall de tot el que passi al llarg d’aquest horabaixa ple d’il·lusió.

Un any més, la televisió pública balear oferirà per a tots els ciutadans de les Illes Balears la retransmissió de la Cavalcada dels Reis d’Orient, en una de les nits més màgiques, plena d’il·lusions i desitjos per als més petits.

Enguany l’emoció de poder compartir-ho junts ens ha d’encoratjar. Moltes sorpreses, actuacions inoblidables, personatges màgics, i sense cap dubte els protagonistes, els Reis Mags, que malgrat la pandèmia vendran d’Orient per dur els regals a tots els infants de les Illes Balears.

Malgrat la pandèmia que vivim, els Reis vendran d’Orient, i a IB3 ja preparam un desplegament especial tècnic i humà per a la que segur serà una de les produccions més esperades de l’any.

Recordau que podreu seguir aquesta retransmissió a la televisió, a la página web i a la APP d’IB3.

Vos esperam a la que segur será una de les retransmissions més especials del 2021. Comparteix els teus comentaris a les xarxes socials amb l’etiqueta #ElsReisaIB3.

Reis_ib3