CINC+DIES%3A+Aquest+dijous+ens+visitaran+el+m%C3%ADtic+grup+dels+anys+60+Los+Javaloyas

Dijous a les 15.55

CINC DIES: Aquest dijous ens visitaran el mític grup dels anys 60 Los Javaloyas

Al programa d’avui aprofundirem sobre l’alt nivell de renou al carrer que han de suportar algunes de les barriades de Palma. Davant aquesta situació, què poden fer els veïnats? Serà una de les qüestions que posarem damunt la taula de debat.

A més, comptarem amb la presència del mític grup dels anys 60 Los Javaloyas, que vendran a contar-nos la seva experiència musical, els seus records i com sobreviuen avui en dia interpretant els temes que els van fer coneguts.

Ens visitarà el compositor musical Antoni Parera Fons, que ens parlarà de l’òpera ‘Maria Moliner’, que narra l’amor d’aquesta lexicòloga amb les paraules.

Entre altres temes, també vos parlarem dels topònims de les Illes Balears, sabrem com tenir cura de les nostres plantes, amb Tolo Gayà, vos parlarem de si els nostres fills han de tenir mòbil o no, i ens visitarà un grup de gent gran que aprofita les hores lliures per anar al gimnàs i estar en forma.

Cinc Dies s’emet de dilluns a divendres a les 15.55 a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #CincDiesIB3, a facebook.com/CincDiesIB3 i Instagram @cindiesib3

A la pàgina web IB3.org hi podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.