CINC+DIES%3A+De+dilluns+a+divendres%2C+a+les+17+hores

14 09 2021

CINC DIES: De dilluns a divendres, a les 17 hores

14El magazín dels horabaixes té nom propi a IB3 Televisió, Cinc Dies. Un programa que des del mes d’abril del 2016 ha acompanyat els espectadors de la televisió amb continguts basats en l’actualitat informativa social i en l’entreteniment cercant sempre la proximitat amb els temes que afecten i preocupen els ciutadans de les illes, però també amb l’entreteniment i la crònica social que té lloc a les Balears.

Marta Garau, Alba González, Antònia Ferrer i Jaume Noguera conformen el grup de presentadors de l’espai que inclou un gran nombre de col·laboradors en diferents matèries entre els quals destaquen: la nutricionista Maria Rigo, l’expert en seguretat alimentària Tolo Matas, el manescal Tomàs Camps, la dermatòloga Rosa Taberner, entre molts d’altres.

Aquest estiu el programa ha volgut acostar-se a tots els ciutadans de les Illes després d’aquests mesos de pandèmia i d’aïllament i, per això, els equips del programa visiten cada dia un poble, indret i barriada diferent per mostrar tot allò que passa a les Illes Balears i als seus ciutadans (cuina, patrimoni, cultura, festivitats, artesania, tradició, medi ambient, etc.) són alguns dels temes que descobrim juntament amb els residents i els nostres reporters distribuïts arreu de les 4 Illes.

La taula de tertúlia per tractar els temes d’actualitat i que preocupen des d’un punt de vista social als ciutadans també continuaran molt presents al programa que incorporarà per aquesta nova temporada la salut, un dels temes cabdals que ocuparan bona part dels continguts del magazín d’horabaixa a la televisió pública de les Illes Balears.

De dilluns a divendres, a les 17 hores i fins a arribar a l’IB3 Notícies Vespre.

Passa la setmana amb IB3 Televisió. On siguis, amb tu! Aquesta és l’aposta que la televisió pública de les Illes Balears farà amb l’objectiu de convertir-se en el mitjà de referència per acompanyar els seus espectadors des de primera hora del dia i fins a acabar-lo.

Segueix-nos a les xarxes socials amb l’etiqueta: #NovaTemporadaIB3.