CINC DIES
Dijous Bo d’Inca

Dijous a les 16.20

Aquest dijous, el Cinc Dies emet un programa especial dedicat a la Fira de les Fires, el Dijous Bo d’Inca. La periodista i presentadora Marta Garau ens presentarà els actes principals esdevinguts durant la jornada. A més, des d’un set especial ubicat al bell mig de la festa, entrevistarem alguns protagonistes com el batle d’Inca Virgilio Moreno o el pregoner Tomàs Cueto.

Al llarg del programa, us oferirem com s’ha viscut el matí i com es viu en directe el Dijous Bo. En concret, visitarem l’exposició ramadera, la fira nàutica i assistirem a l’entrega de premis del XXV Concurs Morfològic del Porc Negre. També visitarem Can Delante per comprar-hi el primer torró de la temporada i l’exposició de l’associació filatèlica d’Inca. No ens perdrem el tradicional concurs d’ensaïmades ni les exhibicions dutes a terme en relació amb els oficis antics o les trencadores d’ametla antigues.

Al plató, el periodista Jaume Noguera rebrà els contertulians habituals del programa, amb els quals debatrem sobre els temes més socials que s’hauran produït al llarg de la jornada. Curiositats, els titulars amb més impacte de la nostra comunitat i d’arreu de l’estat, i vídeos virals seran els protagonistes de la primera part del magazín.

I a la part final, al Cinc Dies Darrera Hora, la periodista Alba González ens narrarà l’actualitat més immediata en crònica de succeïts. També ens farem ressò de les queixes veïnals i els temes socials més comentats al llarg de la jornada.

El programa Cinc Dies s’emet de dilluns a divendres a les 16.20 h. Segueix l’etiqueta #CincDiesIB3 i envia’ns els teus comentaris.