“Cinc Dies”, el magazín d’IB3, aquest divendres visita el poble de Sóller

Divendres a les 15.55

El magazín d’IB3 Televisió surt dels estudis i s’acosta als pobles i ciutats de les illes. La primera visita del recentment estrenat programa a la graella d’IB3, serà la localitat de Sóller.

Aquest divendres el magazín Cinc Dies convida el poble de Sóller a participar en el programa que s’emetrà en directe des d’aquesta bella localitat mallorquina. L’espai serà conduït per l’humorista Pep Suasi, in situ, des de la plaça del poble a més dels presentadors Jaume Noguera i Marta Garau als estudis centrals.

Participaran en el programa la banda de música infantil i també Óscar Mayol, que ens contarà la història del tren de Sóller i la importància de la pesca al poble.

Així també, amb motiu de la preparació del Firó de Sóller, el col·lectiu de pageses, pagesos i moros d’aquesta festa ens contaran tots els preparatiu. A més, parlarem de la producció de la taronja, gelats i confitures i tindrem al programa l’esportista Tòfol Castanyer, conegut del poble, que enguany serà el pregoner de la festa.

Cinc Dies s’emet de dilluns a divendres a les 15.55 a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #CincDiesIB3, a facebook.com/CincDiesIB3 i Instagram @cindiesib3

A la pàgina web IB3.org hi podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.