CINC DIES
Retransmetrà aquest dijous el sorteig de la Petigrossa

Dijous a les 17.00

04/01/2018 17.00 h

El magazín Cinc Dies d’IB3, que presenten Marta Garau i Jaume Noguera, retransmetrà en directe aquest dijous, a partir de les 17 h, el sorteig de la Petigrossa, una iniciativa nadalenca de l’Associació del Petit i Mitjà Comerç Pimeco amb un premi per a una sola persona valorat en més de 124.000 euros.
Una gran panera per a la qual s’han venut milers de paperetes, i que s’ha exhibit per tot Mallorca perquè s’ha instal·lat damunt un tràiler durant els tres mesos que ha durat la campanya.

El remolc ple dels premis que se sortegen dijous ha estat fins aquest dimecres al carrer de Sant Miquel de Palma, on encara es poden adquirir les paperetes. Dimecres nit s’ha tancat la participació perquè dijous es durà a terme el sorteig i l’anunci del número guanyador. Per això, s’ha organitzat, a partir de les 17 h a la plaça d’Espanya, un acte que inclou una actuació infantil i que comptarà amb la cobertura en directe del programa Cinc Dies.

Els petits i mitjans empresaris han volgut destacar que aquesta gran cistella del Petit Comerç de Mallorca ha comptat amb 700 comerços associats, que han col·laborat també en la venda d’aquestes participacions.

La iniciativa pretén donar visibilitat als petits i mitjans comerços, i promoure la compra de proximitat. Segons el president de Pimeco, Bernat Coll: “els petits i mitjans comerços són imprescindibles per al nostre teixit econòmic. Representen l’economia real, feta aquí, que promou l’ocupació estable i que deixa els seus rendiments a la nostra terra”.