CINEMA%3A+Aquest+divendres+s%E2%80%99estrena+el+llargmetratge+de+Marga+Meli%C3%A0+%E2%80%98Bittersweet+days%E2%80%99

CINEMA
Aquest divendres s’estrena el llargmetratge de Marga Melià ‘Bittersweet days’

Divendres a les 23.20

Després de passar per festivals de França, Croàcia i Espanya, el film arriba a les pantalles d’IB3 Televisió

Després del recorregut cinematogràfic europeu a diferents festivals, la coproducció d’IB3 dirigida per Marga Melià, Bittersweet days, s’estrena en obert per a tots els ciutadans de les Illes Balears i Catalunya. Aquest divendres a les 23.20 hores, podreu veure per IB3 Televisió el primer llargmetratge balear dirigit per una dona i diumenge 22 d’abril, a la televisió pública de Barcelona, Betevé.

Aquesta producció s’ha rodat íntegrament en espais reals de Barcelona i Mallorca i és una pel·lícula sobre la identitat, l’amor, l’amistat i el creixement personal, que reflecteix les inquietuds d’una sèrie de joves de trenta anys que viuen a la Barcelona globalitzada d’avui dia.

La trama comença quan el nuvi de Julia ha de traslladar-se temporalment a Londres, i ella es veu obligada a compartir pis amb Luuk, un extravertit fotògraf holandès. La seva convivència farà que els dos es replantegin la seva manera d’afrontar la vida.

El actors i actrius que formen part d’aquesta producció són: Esther González (Julia), Brian Teuwen Luuk), Joan Miquel Artigues (Marcos), Patricia Caballero (Ana), Natasja Bode (Mia), Michael Kalweit (Dani), Queralt Riera (Mary) i Joan Marqueño (Joan). D’altra banda, la major part de la banda sonora de Bittersweet days és obra del grup mallorquí Lilis House.


farobittersweet


Després de l’estrena mundial de Bittersweet days a l’Atlàntida Film Festival i el seu pas per altres festivals destacats durant el 2016, el 2 de juny de 2017 es va estrenar a les sales comercials espanyoles.

En la faceta com a directora i guionista de Marga Melià, destaquen el curtmetratge La síndrome del mitjó desaparellat, el documental Un solitari ball amb la por i diversos videoclips. Bittersweet Days és el seu primer llargmetratge de ficció. El 2015 i 2016 va ser la presidenta de l’Associació de Cineastes de les Illes Balears (ACIB).

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #IB3ambElCinema. Hi trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook facebook.com/ IB3org.