CICLE CLINT EASTWOOD
‘El genet pàlid’ i ‘Harry l’executor’

Dissabte a les 21.40h

Clint Eastwood és un referent dins el cinema i una vertadera icona de la cultura popular actual. Tant amb el seu perfil com a director com amb el seu perfil com a actor ha aconseguit ser un referent cinematogràfic. Per això, IB3 ha programat a les nits dels dissabtes un cicle especial amb tretze títols que s’emetran en sessió doble.
Gran Torino i El sergent de ferro són els dos títols que arrenquen el cicle el dissabte 6. Per a la setmana següent, el dissabte 13, s’emetran Hary el brut i Harry el fort. El bo, el lleig i el dolent; Per un grapat de dòlars; Harry l’executor; Els ponts de Madison, El genet pàl·lid i Kelly’s Heroes són d’altres de les pel·lícules programades on podem veure l’actor. Mystic River i L’Intercanvi són els dos films programats on Eastwood només dirigeix.

Totes les pel·lícules es podran veure en català, castellà i versió original. La versió multilingüe estarà operativa a la gran part del cinema que emet IB3. Per canviar l’opció d’àudio d’un producte s’ha d’accedir al menú de l’aparell i buscar l’opció d’idioma. Allà es podrà triar entre català, castellà i la versió original de film.

El Cicle Clint Eastwood comença el dissabte 6 i s’allargarà fins a finals del mes d’agost. Cada dissabte, a les 21.40 h, doble sessió de cinema de Clint Eastwood.