CINEMA%3A+Dissabte%2C+la+pel%C2%B7l%C3%ADcula+%26quot%3BEl+Jurament%26quot%3B%2C+amb+Jack+Nicholson

Dissabte a les 16.25

CINEMA: Dissabte, la pel·lícula “El Jurament”, amb Jack Nicholson

Aquest dissabte, a partir de les 16.25h, a Cinema IB3, el thriller El Jurament. Una producció nord-americana de l’any 2001, dirigida per Sean Penn, i interpretada per Jack Nicholson, Aaron Eckhart, Robin Wright i Helen Mirren.

El dia de la seva jubilació, Jerry Black, un detectiu d’homicidis de Nevada, durant la festa sorpresa celebrada en honor seu, accepta encantat el generós regal dels seus col·legues: un bitllet d’avió per fer el viatge dels seus somnis: anar de pesca a Mèxic. Però quan es descobreix a les muntanyes el cos sense vida d’una nina de vuit anys, Jerry, incapaç de mantenir-se’n al marge, acudeix al lloc del crim i s’encarrega de comunicar la terrible notícia a la família de la víctima. Davant el patiment dels pares i la seva pròpia incertesa sobre el sentit de la vida, Jerry jura trobar l’assassí.

El jurament s’emet aquest dissabte a les 16.25h a IB3 Televisió, i en versió multilingüe.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.