CINEMA%3A+El+Franctirador

Dimarts a les 22.20

CINEMA: El Franctirador

Dimarts vespre la Televisió Pública de les Illes Balears emetrà la pel·lícula El Franctirador.

El Franctirador és una adaptació de l’autobiografia del marine Seal Chris Kyle. Ell és un texà que va batre el rècord de morts com franctirador a l’exèrcit nord-americà.  Kyle va ser enviat a Iraq amb la missió de protegir als seus companys. La seva punteria i precisió va salvar incomptables vides al camp de batalla i per això, es va guanyar el sobrenom de “Llegenda”.

Quan la notícia de les seves activitats arriba a les tropes enemigues, se li posa preu al seu cap. A Iraq, Kyle participa a quatre missions molt perilloses, aplicant el principal lema dels marines: “No deixar cap home enrere”, mentre a casa seva l’esperaven la seva dona i els seus dos fills.

El Franctirador és una pel·lícula dirigida per Clint Eastwood i protagonitzada per Bradley Cooper, Sienna Miller, Keir O’Donnell, Luke Grimes i Kyle Gallner. Aquest film va estar nominat a 6 Òscars, guanyant en la categoria de millors efectes sonors. A més, ha estat nominat a dos premis BAFTA, a dos Satellite Awards i a dos National Board of Review.

El Franctirador s’emetrà dimarts 23 a les 22.20 h a IB3 Televisió.