CINEMA%3A++%E2%80%9CFred+al+juliol%E2%80%9D%2C+el+thriller+d%E2%80%99aquest+dimecres+a+IB3

Dimecres a les 22.15

CINEMA: “Fred al juliol”, el thriller d’aquest dimecres a IB3

Aquest film conta la història de Richard Dane, un pare de família corrent d’una petita ciutat de Texas que una nit mata en defensa pròpia un lladre que havia entrat a casa seva. El xèrif de la localitat li dona l’enhorabona i el cas sembla totalment tancat. No obstant això, el pare del lladre, un antic convicte amb un llarg historial delictiu, arriba a la ciutat disposat a venjar la mort del seu fill. Les coses es compliquen més quan Dane descobreix que l’home que va matar no és realment el fill de Russel. Els dos homes han d’unir les seves forces per descobrir a qui ha matat Dane en realitat, on és el fill de Russel i qui els està manipulant en el marc d’una trama de violència i corrupció.

Aclaparats per un sentiment comú de culpa, s’endinsen en la recerca de la veritat ajudats per un detectiu arribat del Houston més rústic anomenat Jim Bob. Tots tres descobreixen un secret terrible, més fosc i perillós que cap d’ells hauria imaginat mai.

Fred al juliol (2014) és una producció dirigida per Jim Mickle, i protagonitzada per Michael C. Hall, Sam Shepard i Don Johnson.

Fred al juliol, HD en català, castellà o anglès, s’emet aquest dimecres 17 de maig a les 22.15 h, a IB3Televisió.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3 Televisió.