CINEMA
“Iron Man”, la pel·lícula per a dimecres vespre

Dimecres a les 21.35

10/01/2018 21:35

Aquest dimecres, a partir de les 21.35 h, vos oferirem la pel·lícula Iron Man, una producció de l’any 2008 que està dirigida per Jon Favreau.

Des d’IB3 Televisió vos proposam un film d’aventures amb les interpretacions de Robert Downey Jr (Tony Stark / Iron Man), Terrence Howard (James Rhodes), Jeff Bridges (Obadiah Stane) i Shaun Toub (Yinsen).

El multimilionari fabricant d’armes Tony Stark (Robert Downey Jr) ha d’enfrontar-se al seu passat tèrbol després de patir un accident amb una de les seves armes. Equipat amb una armadura d’última generació tecnològica, es converteix en “l’home de ferro”, un heroi que es dedica a combatre el mal a tot el món.

Iron Man va obtenir l’any 2008 dues nominacions als Oscars en la categoria de “millor pel·lícula en efectes visuals” i “millor pel·lícula en efectes de so”. A més, va ser nominada als Premis BAFTA en la categoria de “millors efectes especials visuals”.

Iron Man s’emet aquest dimecres a les 21.35 hores a IB3 Televisió, en HD i versió multilingüe.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a Facebook: IB3org.