CINEMA%3A+%E2%80%98La+maledicci%C3%B3+de+la+flor+daurada%E2%80%99%2C+una+producci%C3%B3+xinesa+nominada+als+%C3%92scars%2C+a+IB3

Dimecres a les 23.00

CINEMA: ‘La maledicció de la flor daurada’, una producció xinesa nominada als Òscars, a IB3

La Xina, dinastia Tang Posterior, segle X. En vigílies del Festival Chong Yang, flors daurades omplen el Palau Imperial. L’emperador torna inesperadament amb el seu segon fill, el príncep Jai. El seu pretext és celebrar la festa amb la seva família, però tenint en compte les fredes relacions entre l’emperador i la malalta emperadriu, sembla que és una farsa. Durant molts anys, l’emperadriu i el príncep hereu Wan, el seu fillastre, han tingut una relació il·lícita. El príncep Wan, que se sent atrapat, somia amb escapar del palau amb el seu amor secret Chan, la filla del metge imperial. Mentrestant, el príncep Jai, el fill fidel, creix preocupat per la salut de l’emperadriu i la seva obsessió pels crisantems daurats.

La maledicció de la flor daurada (2006) està dirigida per Yimou Zhang i interpretada per Chow Yun-Fat, Li Gong, Jay Chou i Ye Liu.

La maledicció de la flor daurada s’emet aquest dimecres 15 de març a les 23h a IB3TV.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. Trobareu més informació al compte de Twitter, @IB3 i a Facebook, IB3 Televisió.