CINEMA
La música del silencio

Dissabte a les 22.15

Dissabte, a Cinema IB3 s’estrena la pel·lícula La música del silenci, un drama biogràfic sobre la música i la discapacitat, dirigit per Michael Radford.

Aquesta pel·lícula disposa d’actors de gran renom tals com: Toby Sebastian, Antonio Banderas, Jordi Mollà, Alessandro Sperduti, Luisa Ranieri, Antonella Attili, Paola Lavini, Daniel Vivian, Francesca Prandi, Francesco Salvi, Nadir Caselli, Ennio Fantastichini, Anthony Souter.

Basada en les memòries del tenor Itàlia, Andrea Bocelli, aquesta producció ens conta la història d’un home que no ho va tenir gens fàcil al món de la música tot i haver nascut amb una veu prodigiosa. Amb un greu problema de visió congènita. Andrea va haver de passar per un calvari d’operacions i es va veure obligat a separar-se de la seva família per a entrar a un institut especialitzat on va aprendre braille. Allà, un accident el va deixar completament cec, però el jove italià no es va rendir mai, i mogut per una gran passió i ambició, es va convertir en un dels cantants més grans de tots els temps.

Quasi tot el món coneix el seu nom o ha sentit alguna de les seves cançons. Però el que és cert és que molt poca gent sap el tortuós camí que Andrea Bocelli va haver de recórrer des de la seva complicada infantesa en una petita localitat de la Toscana, a Itàlia, fins a convertir-se en una de les veus més importants de la darrera dècada. Precisament, aquesta faceta seva més desconeguda, és el que la pel·lícula vol plasmar en la ment i retina de l’espectador.

La música del silenci s’emet el dissabte 19 a les 21.40 h a IB3 Televisió.