CINEMA%3A+La+reina+de+Espa%C3%B1a

Dissabte a les 23.05

CINEMA: La reina de España

Dissabte, a Cinema IB3 s’estrena la pel·lícula La reina de España, una comèdia dramàtica situada als anys cinquanta dirigida per Fernando Trueba.

La pel·lícula està protagonitzada per un gran elenc d’actors de renom com: Penélope Cruz, Antonio Resines, Jorge Sanz, Javier Cámara, Rosa María Sardà, Santiago Segura, Chino Darín, Loles León, Mandy Patinkin, Neus Asensi, Ana Belén, Arturo Ripstein, Cary Elwes, Clive Revill, Carlos Areces, Jesús Bonilla, Ramón Barea, Anabel Alonso, Guillermo Toledo, Secun De La Rosa, J.A. Bayona, Miguel Ángel Lamata, Gemma Cuervo i Manuel Tallafé.

Aquesta producció va ser nominada fins a 5 ocasions als prestigiosos premis Goya, destacant la nominació a millor actriu per part de Penélope Cruz o la millor direcció de la producció així com la nominació a millor direcció artística als Premis Platino.

La pel·lícula ens situa als anys cinquanta, Macarena Granada (Penélope Cruz), la gran estrella americana d’origen espanyol, retorna a la seva terra per a encarnar Isabel la Catòlica. En assabentar-se de la notícia, Blas Fontiveros (Antonio Resines), que no havia tornat a trepitjar Espanya d’ençà que se’n va anar a dirigir “La nina de tus ojos” a l’Alemanya nazi fa devuit anys, decideix que és moment de tornar i retrobar-se amb vells amics i companys.

La seva arribada causarà una sèrie d’esdeveniments per posar a prova la determinació del rodatge d’aquesta superproducció, que és la seqüela de “La niña de tus ojos”.

La reina de España s’emet dissabte a les 23.05 h a IB3 Televisió.