CINEMA%3A+Liam+Neeson+i+Diane+Kruger+al+thriller++%E2%80%98Sense+identitat%E2%80%99%2C++dimecres+vespre+a+IB3

Dimecres a les 22.15

CINEMA: Liam Neeson i Diane Kruger al thriller ‘Sense identitat’, dimecres vespre a IB3

El Dr. Martin Harris (Liam Neeson) té un accident de cotxe a Berlín. En despertar descobreix que, de cop, la seva dona (January Jones) no el reconeix i que un altre home (Aidan Quinn) li ha pres la identitat. Les autoritats  l’ignoren, perquè no el creuen i uns assassins l’encalcen. Martin està tot sol i cansat i es veu obligat a fugir.

Sense ningú a qui recórrer, en un país desconegut, Martin demana ajuda a una  desconeguda (Diana Kruger) reticent a submergir-se en un misteri terrible que el farà, fins i tot, dubtar del seu raciocini i de la seva identitat.

Sense identitat (2011) és una producció dirigida per Jaume Collet-Serra i protagonitzada per Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Bruno Ganz, Aidan Quinn i Frank Langella.

Sense identitat s’emet aquest dimecres 24 de maig a les 22.15h a IB3TV, en HD i versió multilingüe: català, castellà i anglès.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a Facebook: IB3org.