CINEMA%3A+Natalie+Portman%2C+Scarlett+Johansson+i+Eric+Bana+amb+Les+germanes+Bolena

Dimarts a les 22.10

CINEMA: Natalie Portman, Scarlett Johansson i Eric Bana amb Les germanes Bolena

IB3 Televisió emetrà el drama Les germanes Bolena (2008), una producció dirigida per Justin Chadwick i interpretada per Natalie Portman, Scarlett Johansson i Eric Bana.

Anglaterra, segle XVI. Narra la història de dues germanes, Anna i Maria Bolena (Portman & Johansson). El pare i l’oncle de totes dues, moguts per l’ambició de millorar el nivell social i el poder de la família, convencen les joves per conquerir l’amor d’Enric VIII (Eric Bana), rei d’Anglaterra. Anna i Maria abandonen la vida al camp per traslladar-se al perillós i apassionant món de la cort. Però, ben aviat, sorgeix entre elles una rivalitat per obtenir l’amor del rei. Al principi, el rei tria com a amant Maria i té amb ella un fill bord. Però Anna, que és molt intel·ligent i astuta, aconsegueix eclipsar la seva germana, i que el rei repudiï Catalina d’Aragó, la seva legítima esposa.

Les germanes Bolena s’emet aquest dimarts a les 22.10 hores a IB3 Televisió, HD i en versió multilingüe.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a Facebook: IB3org.