CINEMA%3A+Scarlett+Johansson%2C+Josh+Hartnett+i+Hilary+Swank%2C+protagonistes+del+thriller+%E2%80%9CLa+d%C3%A0lia+negra%E2%80%9D

Dimarts a les 22.10

CINEMA: Scarlett Johansson, Josh Hartnett i Hilary Swank, protagonistes del thriller “La dàlia negra”

IB3 Televisió emetrà la pel·lícula La dàlia negra (2006), una producció dirigida per Brian de Palma i interpretada per Scarlett Johansson, Josh Hartnett, Aaron Eckhart i Hilary Swank.

El film es basa en una novel·la de James Ellroy (“L.A. Confidential”) i s’ambienta a Los Angeles en els anys quaranta. Després de la troballa, en un solar, del cadàver esquarterat d’una dona jove, el metge forense dictamina que, abans de morir, va ser torturada durant dies. Un periodista bateja la víctima com “la dàlia negra” per la seva manera de vestir. Dos policies, Bucky Bleichert i Lee Blanchard, amics i antics boxejadors, s’encarreguen del cas. Tots dos, a més, tenen una altra cosa en comú: estan enamorats de la misteriosa Kay Lake, antiga al·lota d’un gàngster.

La dàlia negra s’emet aquest dimarts a les 22.10 hores a IB3 Televisió, HD i en versió multilingüe.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a Facebook: IB3org.