CINEMA+SENSE+INTERRUPCIONS%3A+Aquest+divendres+George+Clooney%2C+Brad+Pitt+i+Julia+Roberts%2C+protagonistes+del+thriller+%E2%80%9COcean%E2%80%99s+eleven%E2%80%9D

Divendres a les 21.45

CINEMA SENSE INTERRUPCIONS: Aquest divendres George Clooney, Brad Pitt i Julia Roberts, protagonistes del thriller “Ocean’s eleven”

Danny Ocean és un carismàtic lladre que, tan sols 24 hores després de complir una llarga condemna a la presó, ja està planejant el seu pròxim delicte. El seu objectiu: dur a terme l’atracament de casinos més gran de la història. Per aconseguir-ho, formarà un equip d’onze homes, cadascun d’ells el millor en el seu camp. No obstant això, sorgirà un problema inesperat: l’amo dels locals, Terry Benedic, està sortint amb Tess, la seva exdona.

Ocean’s eleven (2012) és una producció de Steven Soderbergh i protagonitzada per Brad Pitt, George Clooney, Julia Roberts, Matt Damon i Andy Garcia.

Ocean’s eleven s’emet aquest divendres, 19 de maig, a les 21.45h a IB3 Televisió, HD, sense interrupcions i versió multilingüe.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.