CINEMA+SENSE+INTERRUPCIONS%3A+Aquest+divendres%2C+la+pel%C2%B7l%C3%ADcula+%E2%80%9CEls+jocs+de+la+fam%E2%80%9D%2C+interpretada+per+Jennifer+Lawrence+i+Liam+Hemsworth

Divendres a les 21.45

CINEMA SENSE INTERRUPCIONS: Aquest divendres, la pel·lícula “Els jocs de la fam”, interpretada per Jennifer Lawrence i Liam Hemsworth

Aquest divendres, a partir de les 21.45 h, a Cinema sense interrupcions, la pel·lícula “Els jocs de la fam”. Una producció nord-americana de l’any 2012, de ciència-ficció, dirigida per Gary Ross i interpretada per Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth i Stanley Tucci.

El que en el passat van ser els Estats Units, ara és una nació anomenada Panem: un imponent Capitoli exerceix un control rigorós sobre els dotze districtes que l’envolten i que estan aïllats entre si. Cada districte es veu obligat a enviar anualment un al·lot i una al·lota entre els dotze i els divuit anys perquè participin en els Hunger Games, que són transmesos en directe per la televisió. Es tracta d’una lluita a mort, en la qual només hi pot haver un supervivent. Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), una jove de setze anys, decideix substituir la seva germana en els jocs; però per a ella, que ja ha vist la mort de prop, la lluita per la supervivència és la seva segona naturalesa.

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris i en versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.