CINEMA+SENSE+INTERRUPCIONS%3A+Aquest+divendres%2C+la+pel%C2%B7l%C3%ADcula+%E2%80%9CL%E2%80%99ombra+d%E2%80%99un+segrest%E2%80%9D%2C+amb+Robert+Redford+i+Willem+Dafoe

Divendres a les 21.45

CINEMA SENSE INTERRUPCIONS: Aquest divendres, la pel·lícula “L’ombra d’un segrest”, amb Robert Redford i Willem Dafoe

Divendres, a partir de les 21.45 h, estrenam a Cinema sense interrupcions la pel·lícula L’ombra d’un segrest, dirigida per Pieter Jan Brugge i protagonitzada per Robert Redford, Willem Dafoe, Helen Mirren i Alessandro Nivola.

La vida idíl·lica de Wayne i Eileen Hayes, un matrimoni de classe benestant, es veu alterada de sobte quan ell és segrestat. Al mateix moment que Wayne fa el que pot per escapar-se, les investigacions de l’FBI treuen a la llum secrets obscurs que compliquen el cas.

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris i versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions, a les 21.45 h.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.