CINEMA SENSE INTERRUPCIONS
Aquest divendres, la pel·lícula “San Andreas” interpretada per Dwayne “The Rock” Johnson

Divendres a les 21.45

27/07/2018 21.45

Aquest divendres, a partir de les 21.45h, a Cinema sense interrupcions, la pel·lícula San Andreas. Una producció nord-americana de l’any 2015, dirigida per Brad Peyton, i interpretada per Dwayne “The Rock” Johnson, Alexandra Daddario, Carla Gugino i Paul Gimatti.

La falla de San Andrés acaba cedint davant les temibles forces tel·lúriques i desencadena un terratrèmol de magnitud 9 a Califòrnia. Davant aquesta catàstrofe, el pilot de l’helicòpter de recerca i rescat, Ray, i la seva exdona Emma, viatgen junts des de Los Angeles fins a San Francisco per salvar la seva única filla, Blake. Però el seu tortuós viatge fins al nord és només el començament del desgast de tot el que creien ferm en la seva vida.

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris i en versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.