CINEMA SENSE INTERRUPCIONS
Aquest divendres, ‘La recerca de la felicitat’, amb Will Smith i Jaden Smith

Divendres a les 21.45

Divendres, en acabar l’IB3 Notícies vespre, a partir de les 21.45 hores, vos oferirem a Cinema sense interrupcions la producció cinematogràfica La recerca de la felicitat (EUA, 2006). Un drama dirigit per Gabriele Muccino i protagonitzat per Will Smith, Jaden Smith i Thandie Newton.

Chris Gardner és un home de família que lluita per aconseguir que les coses millorin. Malgrat els intents de Chris per redreçar la família, Linda, la mare del seu fill de cinc anys, Christopher, està farta d’estar constantment sota la pressió dels problemes financers. I incapaç de seguir endavant, però poc convençuda, decideix anar-se’n. Chris continua perseguint, sense descans, un treball millor. Però, sense un matalàs financer, ell i el seu fill són desnonats del seu apartament i es veuen obligats a dormir en refugis per a indigents, estacions d’autobús, banys o en qualsevol altra banda on puguin trobar un sostre per passar la nit. Tot i així, Chris usa l’amor i la confiança que el seu fill ha posat en ell com a motivació per superar tots els obstacles.

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris i versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions, a les 21.45 h.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.