CINEMA+SENSE+INTERRUPCIONS%3A+Aquest+divendres%2C+%E2%80%98Una+nit+per+sobreviure%E2%80%99%2C+una+pel%C2%B7l%C3%ADcula+protagonitzada+per+Liam+Neeson

Divendres a les 21.45

CINEMA SENSE INTERRUPCIONS: Aquest divendres, ‘Una nit per sobreviure’, una pel·lícula protagonitzada per Liam Neeson

Divendres, en acabar l’IB3 Notícies vespre, a partir de les 21.45 hores, estrenam a Cinema sense interrupcions la producció cinematogràfica Una nit per sobreviure (EUA, 2015). Un thriller dirigit per Jaume Collet-Serra i protagonitzat per Liam Neeson, Joel Kinnaman i Ed Harris.

Al veterà mercenari Jimmy Conlon (Neeson), conegut com ‘el cavatombes’, el persegueixen els seus crims del passat, a sou de la màfia irlandesa de Brooklyn liderada per Shawn Maguire (Harris), però també el policia que li ha seguit la pista durant 30 anys. Quan sap que el seu fill Mike (Kinnaman) corre perill, Jimmy ha de triar entre el clan criminal al qual ha pertangut sempre i la seva família, a qui ha abandonat fa molt de temps.

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris i versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions, a les 21.45 h.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.