CINEMA+SENSE+INTERRUPCIONS%3A+Argo

Divendres a les 21.45h

CINEMA SENSE INTERRUPCIONS: Argo

Aquest divendres, a partir de les 21.45 h, a Cinema sense interrupcions, la pel·lícula  “Argo”. Una producció estatunidenca de l’any 2012, dirigida i protagonizada per Ben Affleck i interpretada també per John Goodman, Alan Arkin i Bryan Cranston.

Iran, any 1979. Quan l’ambaixada dels Estats Units a Teheran és ocupada per seguidors de l’aiatol·là Jomeini per demanar l’extradició del xa de Pèrsia, la CIA i el govern canadenc organitzen una operació per rescatar sis diplomàtics nord-americans que s’havien refugiat a la casa de l’ambaixador del Canadà. A aquest efecte es va recórrer a un expert a rescatar ostatges i es va preparar l’escenari per al rodatge d’una pel·lícula de ciència-ficció, amb el títol “Argo”, en la qual participava un equip de caçatalents de Hollywood. La missió: anar a Teheran i fer passar els diplomàtics per un equip de filmació canadenca per dur-los de tornada a casa.

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris i en versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.