CINEMA SENSE INTERRUPCIONS
Divendres vespre “Presoners”, sense publicitat, en HD i multilingüe

Divendres 15 a les 21.45

Divendres, a partir de les 21.45 h, vos oferirem a Cinema sense interrupcions la pel·lícula Presoners (2013), protagonitzada per Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis i dirigida per Denis Villeneuve.

En aquest thriller, Keller Dover s’enfronta al pitjor dels malsons: Anna, la seva filla de sis anys, ha desaparegut amb la seva amiga Joy i, mentre passa el temps, el pànic el va dominant. Desesperat, decideix ocupar-se personalment de l’assumpte. Però, fins on està disposat a arribar per descobrir on és la seva filla?

Els Dover i els Birch són dues famílies veïnes que es reuneixen per celebrar el Dia d’Acció de Gràcies. Després de dinar, descobreixen amb horror que les filles petites dels dos matrimonis han desaparegut després d’haver estat jugant al carrer a prop d’una misteriosa autocaravana. L’inspector de policia encarregat del cas trobarà estranys vincles entre la desaparició de les menors i altres casos de segrestos de nins, i haurà de fer front a la incomprensió del pare d’una de les nines, un home profundament religiós, que decidirà actuar pel seu compte i que caurà en una espiral d’autodestrucció.

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris, en HD i versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions, a les 21.45 h.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris