CINEMA+SENSE+INTERRUPCIONS%3A+Els+Cors+solitaris+de+John+Travolta+i+Salma+Hayek

Divendres a les 21.45

CINEMA SENSE INTERRUPCIONS: Els Cors solitaris de John Travolta i Salma Hayek

Divendres, a partir de les 21.45 h, vos oferirem a Cinema sense interrupcions el thriller de suspens i intriga Cors solitaris, dirigida per Todd Robinson, i amb les interpretacions principals de John Travolta (Elmer C. Robinson), James Gandolfini (Charles Hildebrandt), Jared Leto (Raymond Fernandez) i Salma Hayek (Martha Beck).

Els amants Raymond Fernandez (Jared Leto) i Martha Beck (Salma Hayek) viatgen junts cometent assassinats sagnants i demencials. Ray sedueix dones solitàries i vulnerables, i els esprem tot els doblers per matar-les després. Mentrestant, Martha cau en una profunda obsessió per Ray, convençuda de l’etern vincle que els uneix, ja que ell mata per ella i acaba implicant-se en crims grotescos.

En els anys 40, formaren la parella més cercada d’Amèrica. Els seus objectius eren viudes de guerra i dones adinerades que tenien la mala fortuna de respondre als anuncis de premsa en els quasl Ray es presentava com l’amant llatí ideal. Dins aquest joc mortal, Martha es feia passar per la seva germana. Cometeren una vintena de crims. El detectiu Elmer C. Robinson (John Travolta) va participar en la captura l’any 1949. La producció reconstrueix aquests fets reals.

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris i versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions, a les 21.45 h.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.