CINEMA+SENSE+INTERRUPCIONS%3A+Estrena+%E2%80%98Blue+Jasmine%E2%80%99%2C+una+pel%C2%B7l%C3%ADcula+de+Woody+Allen+amb+Cate+Blanchett+i+Alec+Baldwin

Divendres a les 21.45

CINEMA SENSE INTERRUPCIONS: Estrena ‘Blue Jasmine’, una pel·lícula de Woody Allen amb Cate Blanchett i Alec Baldwin

Jasmine, una dona rica i glamurosa de l’alta societat novaiorquesa, es troba de sobte sense diners i sense casa. Decideix, llavors, mudar-se a San Francisco a viure amb la seva germana Ginger, una dona de classe treballadora que viu amb el seu nuvi en un petit apartament. Jasmine, que travessa el moment més crític de la seva vida, es dedica a prendre antidepressius i a recordar la seva antiga vida a Manhattan.

Blue Jasmine (2013) és una producció de Woody Allen i protagonitzada per Cate Blanchett, Alec Baldwin, Sally Hawkins i Booby Cannavale.

Blue Jasmine s’estrena aquest divendres, 26 de maig, a les 21.45 h a IB3 Televisió, HD, sense interrupcions i versió multilingüe.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.