CINEMA+SENSE+INTERRUPCIONS%3A+Estrena+%E2%80%9CEl+lladre+de+paraules%E2%80%9D%2C+amb+Bradley+Cooper%2C+Zoe+Saldana+i+Jeremy+Irons

Divendres a les 21.45

CINEMA SENSE INTERRUPCIONS: Estrena “El lladre de paraules”, amb Bradley Cooper, Zoe Saldana i Jeremy Irons

Un escriptor d’èxit llegeix la seva nova novel·la davant una multitud d’admiradors. Es tracta de la història d’un escriptor fracassat que té la fortuna de trobar un manuscrit. Ho publica com a seu i obté un èxit espectacular que el converteix en un dels millors escriptors del seu temps. L’autor del manuscrit resulta ser un ancià que el va escriure durant la seva joventut, quan va estar destinat a París després de la Segona Guerra Mundial (1939-1945), època en la qual va trobar l’amor de la seva vida.

El lladre de paraules (2012) és una producció de Brian Klugman i interpretada per Bradley Cooper, Zoe Saldana, Jeremy Irons i Dennis Quaid.

El lladre de paraules s’estrena aquest divendres, 12 de maig, a les 21.45h a IB3 Televisió, HD, sense interrupcions i versió multillengua.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.