CINEMA SENSE INTERRUPCIONS
Estrenam la pel·lícula “ARGO” en HD i multilingüe

Divendres a les 21.45

26/01/2018 21.45

Divendres, en acabar l’IB3 Notícies vespre, a partir de les 21.45 hores, estrenam a Cinema sense interrupcions la producció ARGO (EUA, 2012). Un thriller dirigit per Ben Affleck i protagonitzat Ben Affleck i John Goodman.

Quan l’ambaixada dels Estats Units a Teheran és ocupada per seguidors de l’Aiatol·là Komeini per demanar l’extradició del xa de Pèrsia, la CIA i el govern canadenc van organitzar una operació per rescatar sis diplomàtics nord-americans que s’havien refugiat a la casa de l’ambaixador del Canadà. A aquest efecte es va recórrer a un expert a rescatar ostatges i es va preparar l’escenari per al rodatge d’una pel·lícula de ciència-ficció, de títol Argo, en la qual participava un equip de caçatalents de Hollywood. La missió: anar a Teheran i fer passar els diplomàtics per un equip de filmació canadenca per portar-los de tornada a casa.

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris i en versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions, a les 21.45 h.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.