CINEMA SENSE INTERRUPCIONS
Estrenam la pel·lícula “L’innocent” en HD i multilingüe

Divendres a les 21.45

12/01/2018 21:45

Divendres, en acabar l’IB3 Notícies vespre, a partir de les 21.45 hores, estrenam a Cinema sense interrupcions la producció L’innocent (EUA, 2011). Un thriller dirigit per Brad Furman i protagonitzat Matthew Mcconaughey, Ryan Phillippe.

Mickey Haller (McConaughey), un advocat molt viu de Los Angeles, s’ha especialitzat a defensar criminals d’estar de casa procedents dels barris baixos. Quan se li presenta l’oportunitat de defensar el jove Louis Roulet (Ryan Phillippe), un ric hereu de Beverly Hills, acusat d’intent d’assassinat d’una prostituta, la seva carrera fa un gir, ja que això significa percebre uns ingressos molt superiors als habituals. No obstant això, encara que el cas és aparentment senzill, tot es va complicant segons avança la recerca…

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris i versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions, a les 21.45 h.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.