CINEMA SENSE INTERRUPCIONS
Estrenam la pel·lícula “La Conspiració” en HD i multilingüe

Divendres a les 21.45

05/01/2018 21:45 H

Divendres, en acabar l’IB3 Notícies vespre, a partir de les 21.45 hores, estrenam a Cinema sense interrupcions la producció cinematogràfica La Conspiració (EUA, 2010). Un drama dirigit per Robert Redford i protagonitzat per James McAvoy, Robin Wright i Kevin Kline.

En 1865, després de l’assassinat d’Abraham Lincoln, vuit persones són detingudes i acusades de conspirar per matar el president, el vicepresident i el secretari d’estat. Entre elles hi ha Mary Surratt (Robyn Wright), la propietària d’una pensió, on John Wilkes Booth (Toby Kebbell), l’autor material del magnicidi, i els seus còmplices es varen reunir i organitzar l’atemptat. Mentre que el ressentiment contra el Sud domina les autoritats de Washington, el jove advocat Frederick Aiken (James MacAvoy), heroi de guerra unionista, es veu obligat a defensar Surrat davant un tribunal militar. Però, molt prest comença a sospitar que la seva defensada podria estar sent utilitzada com esquer i hostatge per capturar el seu fill John (Johnny Simmons).

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris i versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions, a les 21.45 h.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.