CINEMA SENSE INTERRUPCIONS
Estrenam la pel·lícula “Truth” en HD i multilingüe

Divendres a les 21.45

19/01/2018 21:45

Divendres, en acabar l’IB3 Notícies vespre, a partir de les 21.45 hores, estrenam a Cinema sense interrupcions la producció Truth (EUA, 2015). Un drama dirigit per James Vanderbilt i protagonitzat Cate Blanchett i Robert Redford.

Immers el país en la guerra contra l’Iraq i l’Afganistan, tot indica que George W. Bush serà reelegit president dels Estats Units. La productora de notícies de la CBS Mary Mapes (Cate Blanchett) i el seu soci, el presentador Donen Rather (Robert Redford), descobreixen una història que podria canviar el curs de les eleccions: Bush havia utilitzat tot tipus d’influències per evitar anar a la guerra de Vietnam. L’emissió d’un programa especial que treu a la llum aquest fet deslliga una tempesta informativa, que farà que Mapes i Rather hagin de lluitar per demostrar la veracitat de la notícia, posant la veritat per sobre dels interessos polítics i econòmics que s’amaguen darrere dels mitjans de comunicació.

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris i versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions, a les 21.45 h.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.